Düğün salonunda bıçaklı kavga: 3 yaralı

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde bir düğün salonunda çıkan kavgada, 3 kişi bıçakla yaralandı.  Alınan bilgiye göre, F.K. (19) ile F.Ç. (19) ve Ö.O.Ö. (19) arasında henüz belirlenemeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. Münakaşanın ardından ayrılan 3 kişi, bir

Düğün salonunda bıçaklı kavga: 3 yaralı
Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde bir düğün salonunda çıkan kavgada, 3 kişi bıçakla yaralandı. 
 
Alınan bilgiye göre, F.K. (19) ile F.Ç. (19) ve Ö.O.Ö. (19) arasında henüz belirlenemeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. Münakaşanın ardından ayrılan 3 kişi, bir süre sonra düğün salonunda karşılaştı.
 
F.K, F.Ç. ve Ö.O.Ö. arasındaki tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada, bıçakla birbirini vücutlarının değişik yerlerinden yaraladığı öne sürülen 3 kişi, Gölpazarı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Yaralılardan F.K, ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle Bilecik Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler