Düğün evinde dehşet!

 Merkeze bağlı Kömürcü köyündeki Naci Derebaşı ile Yeliz Aslan'ın düğününde, düğün sahipleri ile bir aile arasında tartışma çıktı.İddiaya göre düğün sahipleriyle tartışan Özen K., Tokay K., Erkan K. ve Burhanettin K, yeniden damadın baba evine gelerek yan

Düğün evinde dehşet!

 

Merkeze bağlı Kömürcü köyündeki Naci Derebaşı ile Yeliz Aslan'ın düğününde, düğün sahipleri ile bir aile arasında tartışma çıktı.

İddiaya göre düğün sahipleriyle tartışan Özen K., Tokay K., Erkan K. ve Burhanettin K, yeniden damadın baba evine gelerek yanlarındaki pompalı tüfekle ateş açtılar. Düğün evindeki, İsrafil, Hacı, Cangül, İnci, Tolga, Şerafettin, Gülden, Gülsüm, Serhat, Fadime ve Burcu Derebaşı ile Özay Aydın vücutlarına isabet eden pompalı tüfek saçmalarıyla yaralandı.

Niğde Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Zanlılar Özen K, Tokay K., Erkan K. ve Burhan K'nın, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler