Döverek öldürdüğü adamın cesedini yaktı

 İstanbul Eyüp’te döverek öldürdüğü bekçinin cesedini yaktıktan sonra inşaata gömen zanlı yakalandı. İddiaya göre Göktürk Mahallesi Soydan Sokak’ta bir inşaatta önceden bekçilik yapan Hilmi Ö. (30), zaman zaman sohbet etmek için yeni bekçi Mehmet Çelik'in

Döverek öldürdüğü adamın cesedini yaktı

 İstanbul Eyüp’te döverek öldürdüğü bekçinin cesedini yaktıktan sonra inşaata gömen zanlı yakalandı.

 
İddiaya göre Göktürk Mahallesi Soydan Sokak’ta bir inşaatta önceden bekçilik yapan Hilmi Ö. (30), zaman zaman sohbet etmek için yeni bekçi Mehmet Çelik'in (60) yanına gitmeye başladı. Hilmi Ö. bir süre sonra arkadaşlarıyla beraber inşaata gelmeye başladı.
 
Bu duruma sinirlenen Mehmet Çelik, şahsı uyararak bir daha arkadaşlarını getirmemesini söyledi. Bunun üzerine inşaat bekçisi ile Hilmi Ö. arasında kavga çıktı. Çelik'i döverek öldürdürdüğü iddia edilen zanlı, cesedi yakarak zemin kata gömdü.
Mehmet Çelik’in eve gelmemesi üzerine endişelenen yakınları polise başvurdu. İnşaatta arama çalışması başlatan polisler, zemin katta inşaat bekçisinin yarı gömülmüş haldeki cesedine ulaştı.
 
İncelemeye devam eden güvenlik güçleri, eski bekçi Hilmi Ö.'yü gözaltına aldı. İfadesine başvurulan zanlının, “Bekçiyi ben öldürmedim. Vasiyette bulunmuştu. Beni ölü bulursanız bulduğunuz yere gömün demişti. Ben de gömdüm” dediği öğrenildi.
Şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler