Domuz bağı dehşeti!

Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Üçdut köyünde ihbar üzerine toprağa gömülü halde elleri, ayakları ve boğazında ip bulunan bir kadın cesedi bulundu.Domuz bağıyla öldürüldüğü sanılan kadının eşinden 2 yıl önce boşanan 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Özlem Arık

Domuz bağı dehşeti!

Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Üçdut köyünde ihbar üzerine toprağa gömülü halde elleri, ayakları ve boğazında ip bulunan bir kadın cesedi bulundu.

Domuz bağıyla öldürüldüğü sanılan kadının eşinden 2 yıl önce boşanan 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Özlem Arık olduğu belirlendi. Hırsızlık suçundan yakalandığı belirtilen kadının, hırsızlıktan kaydı bulunan başka bir kişiyle kaçtığı ve 4 aydır haber alınamadığı belirtildi.
 
Katil zanlılarının da hırsızlık suçundan cezaevinde tutuklu bulunduğu belirtildi. Anne Meliha Arık, "Ramazan ayından önce hırsızlık suçundan yakalandı. Daha sonra yanımda kalmaya başladı. Bana birini çok sevdiğini, evlenmeyi düşündüğünü söyledi. Kendi gibi hırsızlık yapan birine kaçtı. 4 aydır da kendisinden haber alamıyorduk" dedi.
 
Anne Arık Adana Adli Tıp Kurumu'nda kızının cesedini teşhis etti. Emniyet konuyla ilgili detaylı açıklama yapacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler