Dolu otobüse hain saldırı!

İstanbul Şişli'de yüzü maskeli terör örgütü yandaşı bir grup, taş ve sopalarla saldırdıkları halk otobüsüne molotofkokteyli attı.Okmeydanı Darülaceze Caddesi üzerinde Taksim-Osmanbey seferi yapan Hüseyin Yıldırım yönetimindeki özel halk otobüsü, Şark Kahv

Dolu otobüse hain saldırı!

İstanbul Şişli'de yüzü maskeli terör örgütü yandaşı bir grup, taş ve sopalarla saldırdıkları halk otobüsüne molotofkokteyli attı.

Okmeydanı Darülaceze Caddesi üzerinde Taksim-Osmanbey seferi yapan Hüseyin Yıldırım yönetimindeki özel halk otobüsü, Şark Kahvesi mevkisinde kırmızı ışıkta durdu.

İçerisinde yolcu bulunan otobüse taş ve sopalarla saldıran yüzleri maskeli terör örgütü PKK yandaşı bir grup, ellerindeki molotofkokteyllerini araca attı.

Otobüsün şoförü Yıldırım, çıkan yangını, yolcuları tahliye ettikten sonra yangın tüpü yardımıyla söndürdü. İçerisi yanan ve camları kırılan otobüste büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler