Dolmuş şoförü İtalyan turisti taciz etti

İtalyan arkeolog Barbara B. Antakya’ya doktora tezi için araştırmaya geldi. Barbara B., geçen hafta Samandağ’da bulunan tarihi Titus Tüneli’ni gezmek için bir dolmuşa bindi. İddiasına göre dolmuş şoförüne Titus Tüneli’ne gitmek istediğini belirterek, arka

Dolmuş şoförü İtalyan turisti taciz etti

İtalyan arkeolog Barbara B. Antakya’ya doktora tezi için araştırmaya geldi. Barbara B., geçen hafta Samandağ’da bulunan tarihi Titus Tüneli’ni gezmek için bir dolmuşa bindi. İddiasına göre dolmuş şoförüne Titus Tüneli’ne gitmek istediğini belirterek, arka koltuklardan birine oturdu.

Dolmuş şoförü ise Barbara B.’yi ön koltuğa çağırdı ve kendisini istemesi halinde Titus Tüneli’ne kadar götürebileceğini söyledi. Bunun üzerine kadın, Antakya’da yaşayan kadın arkadaşına, şoförün teklifini belirten ve “Güvenebilir miyim?” diye soran bir cep telefonu mesajı gönderdi. Arkadaşı da “Samandağ’da sorun olmaz güvenebilirsin” yanıtını verdi. İtalyan kadın, şoföre teklifini kabul ettiğini söyledi. Dolmuş güzergâhından çıkarak, şehirden uzaklaştı.

Bu sırada yine kadının iddiasına göre dolmuş şoförü, Barbara B.’ye evli olup olmadığını sorup, elle tacizde bulundu. Kadının bir Türk sevgilisinin olduğunu söylemesi üzerine de kollarını tutarak, “Biz bir bebek yapalım mı?” diye sordu. Beraber denize girmeyi teklif etti. Dolmuş Titus Tüneli’ne vardığında İtalyan kadın, hızlıca araçtan inip yürümeye başladı. Barbara B.’nin peşinden tünel girişine gelen şoför, bir bilet de kendisine almasını söyledi.

Barbara B. kadn arkadaşına ikinci bir mesaj atarak yaşadıklarını bildirdi. Arkadaşı, “Başka bir dolmuşa bin ve Samandağ’a git” dedi. Hemen bir başka dolmuşla Samandağ’a dönen ve arkadaşı ile buluşan Barbara B., karakola giderek şikâyetçi oldu. Polis soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam