Dolaptaki kavurmayı çaldı

 Erzurum'un İspir ilçesi'ne bağlı Düzköy'de Ekşi çiftinin evine giren hırsız veya hırsızlar, çalacak bir şey bulamayınca buzdolabındaki kavurma ile tavuk etini götürdü.Olay, merkeze 155 kilometre uzaklıktaki İspir Düzköy'de meydana geldi. Köyde bakkalı 70

Dolaptaki kavurmayı çaldı

 

Erzurum'un İspir ilçesi'ne bağlı Düzköy'de Ekşi çiftinin evine giren hırsız veya hırsızlar, çalacak bir şey bulamayınca buzdolabındaki kavurma ile tavuk etini götürdü.

Olay, merkeze 155 kilometre uzaklıktaki İspir Düzköy'de meydana geldi. Köyde bakkalı 70 yaşındaki Mehmet ile eşi Zeynep Ekşi, 2 ay önce İstanbul'da olan oğulları Ahmet'in yanına gitti.

8 Şubat sabahı köy imamı Mehmet Ekşi'nin evinin kapısının açık olduğunu gördü ve durumu muhtara bildirdi. Eve giden muhtar Ali Çürük, ev sahibini telefonla arayarak durumdan haberdar etti. Muhtardan evinin kapısını kapatmasını isteyen Mehmet Ekşi, ilçedeki kızının eşinden yardım istedi. Evde kontrol yapan yakınları, hırsızların birşey bulamayınca bozdulabındaki kavurma ile tavuk etini götürdüklerini belirledi. Jandarma, eve giren hırsız veya hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Köy Muhtarı Ali Çürük bugüne kadar köylerinden hiçbir hırsızlık olayının yaşanmadığına dikkat çekerek, "Köyümüz çok güvenli bir yer. Bugüne kadar böyle bir olay yaşanmadı. Hırsızın bulunması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam