Doktoru paramparça ettiler!

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, Fatih Devlet Hastanesi'nde görevli bir doktor, hasta yakınları tarafından yakınıyla yeterince ilgilenmediği gerekçesiyle dövüldü.Fatih Devlet Hastanesi’nin acil servisinde görevli Dr. Vahap Turfanda, gece acil sevise getirile

Doktoru paramparça ettiler!

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, Fatih Devlet Hastanesi'nde görevli bir doktor, hasta yakınları tarafından yakınıyla yeterince ilgilenmediği gerekçesiyle dövüldü.

Fatih Devlet Hastanesi’nin acil servisinde görevli Dr. Vahap Turfanda, gece acil sevise getirilen bir hasta ile yeterince ilgilenmediğini öne süren iki kişinin saldırısına uğradı. Dr. Turfanda saldırı sırasında yüzüne birkaç darbe alırken, kıyafeti yırtıldı.

Dr. Vahap Turfanda’yı hastanede bulunan diğer kişiler ile sağlık görevlileri kurtardı. Saldırganlar ise kaçtı. Dr. Vahap Turfanda meslekdaşları tarafından ayakta tedavi edilirken saldırganlar hakkında şikayetçi olmayacağını söyledi.

Sağlık-Sen Gebze İlçe Başkanı Bayram Temel, Dr. Turfanda’ya yapılan saldırıyı kınadı. Temel, bu tür saldırıların tüm sağlık çalışanlarını da olumsuz yönde etkilediğini belirtirken, "Sağlık çalışanları, hasta ve hasta yakınları tarafından kimi zaman sözlü hakaretler ve küfürlere, kimi zamanda fiziksel saldırılara maruz kalıyor" derken şiddet olaylarının sadece şiddete maruz kalanları değil, diğer tüm sağlık çalışanlarını da olumsuz yönde etkilediğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler