Doktor önlüğüyle hırsızlık!

Adana'da çaldığı doktor önlüğüyle 4 eve girerek cep telefonu, para ve ziynet eşyası çalan Ali Aktaş suçüstü yakalandı. Asker kaçağı olan sahte doktor Aktaş, gazetecilere "Önlük senin üstünde de olsa yine çalardım. Devletten gıcık alıyorum diye çaldım" diy

Doktor önlüğüyle hırsızlık!

Adana'da çaldığı doktor önlüğüyle 4 eve girerek cep telefonu, para ve ziynet eşyası çalan Ali Aktaş suçüstü yakalandı. Asker kaçağı olan sahte doktor Aktaş, gazetecilere "Önlük senin üstünde de olsa yine çalardım. Devletten gıcık alıyorum diye çaldım" diyerek bölücü örgüt lehine slogan attı.

 

Baraj Yolu'ndaki bir tıp merkezine önceki gün giden Ali Aktaş, çalışanların dalgınlığından yararlanıp askıdaki doktor önlüğünü alıp kaçtı. Doktor önlüğünü giyen Aktaş, Tellidere Mahallesi'nde gece yarısı bir eve girdi.

 

"EVDE DOKTOR ÖNLÜKLÜ BİRİ VAR"

Aktaş'ın, evde değerli eşya ararken çıkardığı sesten ev sahibi kadın uyandı. Salona baktığında, Aktaş'ı doktor önlüğüyle görünce şaşıran kadın "Evde doktor kıyafetiyle dolaşan biri var" diyerek oğlunu uyandırdı. Evin lambalarının yakılması üzerine Aktaş, evin klima borusundan aşağıya inip kaçmaya başladı. Ev sahipleri polisi arayarak, doktor önlüklü birinin evlerine girdiğini bildirdi. Polis ekipleri MOBESE kameraları yardımıyla, Aktaş'ı yakalayarak gözaltına aldı.

 

26 SABIKASI VAR

Hırsızlık Büro Amirliği'nde sorgusu yapılan Aktaş'ın, 1'i uyuşturucu ticaretinden, 25'i de hırsızlıktan toplam 26 sabıka kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Aktaş'ın doktor önlüğüyle 4 eve girip hırsızlık yaptığı, cebinden çıkan 2 cep telefonunun ise çalıntı olduğu belirlendi.

 

BÖLÜCÜ ÖRGÜT SLOGANI ATTI

Üzerindeki doktor önlüğünü çaldığını ifade eden ve asker kaçağı olan Aktaş, diğer hırsızlık suçlamalarını kabul etmedi. Aktaş adliyeye sevk edilirken fotoğrafını çeken gazetecilerin neden doktor önlüğüyle hırsızlık yaptığını sorması üzerine, "Önlük senin üstünde de olsa yine çalardım. Devletten gıcık alıyorum diye çaldım" dedi. Zanlı daha sonra, "En büyük Apo" diyerek bölücü örgüt lehine sloganlar attı. Aktaş, polis memurlarınca susturularak adliyeye götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler