Doğu kar ve tipiye teslim oldu

Doğu Anadolu Bölgesinde kar yağışı nedeniyle Erzurum'da 114, Bingöl'de 48 ve Muş'ta 20 olmak üzere toplam 182 köy yolu, kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı.Doğu Anadolu Bölgesi'nde aralıklarla etkili olan kar yağışı, ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kar ve tip

Doğu kar ve tipiye teslim oldu

Doğu Anadolu Bölgesinde kar yağışı nedeniyle Erzurum'da 114, Bingöl'de 48 ve Muş'ta 20 olmak üzere toplam 182 köy yolu, kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde aralıklarla etkili olan kar yağışı, ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kar ve tipi nedeniyle Erzurum'da 114, Bingöl'de 48 ve Muş'ta 20 olmak üzere toplam 182 köy yolu, kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı.

Yetkililer, kar yağışının aralıklarla devam ettiğini belirterek, bu nedenle yol açma çalışmalarının güçlükle sürdürüldüğünü bildirdi.

Kar yağışı, kent merkezlerinde de hayatı olumsuz etkiledi. Yapılan son ölçümlere göre, kar kalınlığı Erzurum ve Kars'ta 8, Ağrı ve Ardahan'da da 1 santimetre olarak belirlendi.

Öte yandan, bölgede kar yağışıyla birlikte hava sıcaklıklarında da düşüş oldu. Gece hava sıcaklıkları, Kars'ta eksi 7, Ardahan'da eksi 5, Ağrı ve Erzurum'da eksi 4, Iğdır'da 0 ve Erzincan'da 2 derece olarak ölçüldü.

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının ise Ardahan ve Erzurum'da 0, Kars ve Ağrı'da 1, Erzincan'da 4 ve Iğdır...

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam