Doğalgaz hattında patlama

 Antalya kent merkezindeki altyapı çalışması sırasında doğalgaz boru hattında patlama oldu. Can kaybının olmadığı patlama sonrası çevrede güvenlik önlemi alındı.Yeşiltepe Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi'nde saat 16.00 sıralarında bir patlama oldu. Polis te

Doğalgaz hattında patlama

 

Antalya kent merkezindeki altyapı çalışması sırasında doğalgaz boru hattında patlama oldu. Can kaybının olmadığı patlama sonrası çevrede güvenlik önlemi alındı.

Yeşiltepe Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi'nde saat 16.00 sıralarında bir patlama oldu. Polis telsizlerinden patlamının doğalgaz hattı nedeniyle meydana geldiği ve çevrenin boşaltılması için anons geçti. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Patlamanın Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) ekiplerinin altyapı çalışması yaptıkları sırada dağıtım hattına zarar vermesinden kaynaklandığı anlaşıldı. 

 

Patlamanın olduğu çevre tedbir amaçlı boşaltıldı, doğalgaz boru hattının her iki tarafı da emniyete alındıktan sonra gaz tahliyesine başlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam