"Doğal Park 1"in Adı "Ercan Çetin" Oldu

Çukurova Belediye sınırları içerisinde bulunan Doğal Park 1'in adı Çukurova Belediye Meclisi'nde alınan kararla Ercan Çetin olarak değiştirildi. Ani ölümüyle sevenlerini yasa boğan Büyükşehir ve Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ercan Çetin'in adı Çukurova İlç

"Doğal Park 1"in Adı "Ercan Çetin" Oldu

Çukurova Belediye sınırları içerisinde bulunan Doğal Park 1'in adı Çukurova Belediye Meclisi'nde alınan kararla Ercan Çetin olarak değiştirildi.

Ani ölümüyle sevenlerini yasa boğan Büyükşehir ve Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ercan Çetin'in adı Çukurova İlçe Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Doğal Park 1'de yaşatılacak.

Geçtiğimiz ay Adana Büyükşehir Belediye'sinin Kasım ayı oturumunda gündem dışı söz alan ve Ercan Çetin adının yaşatılması konusunu dile getiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Acımız ve kaybımız büyük. Çok değerli bir ağabeyimizi kaybetmenin acısını yüreğimizin en derinliklerinde hissediyoruz. O hepimizin ağabeyi ve yol göstericisiydi, partili partisiz hepimiz onu çok seviyorduk. İlçe belediyemizin sınırları içerisinde bulunan Doğal Park 1'e Ercan Çetin ağabeyimizin adını vereceğiz" demişti. Konuyu Çukurova Belediye Meclisi'nde gündeme taşıyan Başkan Çetin'in teklifi Aralık ayı meclisinin dünkü oturumunda oy birliğiyle kabul edildi.

Büyükşehir ve Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ercan Çetin'e son görevlerini ilçe sınırları içerisinde bulunan bir parkta yaşatarak ölümsüzleştirdiklerini ve bu şekilde son görevlerini yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Çetin, "Adana sevdalısı ve değerli partilimiz Ercan Çetin isminin ilçemiz sınırları içerisinde bulunan Doğal Park 1'de yaşatılacak olmasından mutluluk duyuyorum. Meclisimize de bu kararı almalarından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Değerli partili büyüğümüz merhum Ercan Çetin'in ruhu şad olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler