Doğa Rutkay ilk kez açıkladı

 utkay, kazancının üçte birini ihtiyaç sahipleriyle paylaştığını söyledi. Sadece oyunculuğu ile değil iyilikseverliğiyle de kalpleri fetheden DoğaRutkay, engellilere yapılan yardım projelerinde yer almaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Oyuncu, “Anneannem i

Doğa Rutkay ilk kez açıkladı

 

utkay, kazancının üçte birini ihtiyaç sahipleriyle paylaştığını söyledi.
 
Sadece oyunculuğu ile değil iyilikseverliğiyle de kalpleri fetheden DoğaRutkay, engellilere yapılan yardım projelerinde yer almaktan çok mutlu olduğunu söyledi.
 
Oyuncu, “Anneannem işitme engelli olduğu için bu konuda ekstra duyarlıyım. Ne kazanıyorsam bunun yüzde 30'unu ihtiyacı olanlara harcıyorum” dedi.
 
Mutsuz olduğunda evde ihtiyacı olmayan giysileri ve eşyaları toplayıp muhtara gittiğini belirten Doga Rutkay, “Muhtardan yardım alarak ihtiyaç sahiplerine eşyalarımı dağıtıyorum. İnsanların sevinçlerini gördüğümde ben de çok mutlu oluyorum” diye konuştu.
 
KEFENiN CEBi YOK
 
Varlığın paylaştıkça anlamlı olduğunu belirten Rutkay, "Hepimizin gideceği yer belli. Bu paralarımezara götürecek halimiz yok" dedi. Rutkay, en büyük hayalinin rehabilitasyonmerkezi açmak olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam