Doğa harikası: Elma çiçek açtı

 Sivas’ın Gemerek ilçesinde kış mevsimi yaklaşırken bir elma ağacının çiçek açması görenleri şaşırttı. Rengül ve Nihat Durukan çiftinin ilçeye bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan müstakil evlerinin bahçesinde kışa hazırlanan ağaçlar yapraklarını döke

Doğa harikası: Elma çiçek açtı

 

Sivas’ın Gemerek ilçesinde kış mevsimi yaklaşırken bir elma ağacının çiçek açması görenleri şaşırttı.
 
Rengül ve Nihat Durukan çiftinin ilçeye bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan müstakil evlerinin bahçesinde kışa hazırlanan ağaçlar yapraklarını dökerken, bahçede bulunan elma ağacının çiçek açması ev sakinlerini ve görenleri hayrete düşürüyor.
 
Durukan çifti, ağaçtaki çiçekleri görünce hayretler içerisinde kaldıklarını belirterek, “Sabah bahçeyi düzenlemek için evimizin önünde bulunan bahçemize indik.
 
Elma ağacının üzerindeki çiçekleri görünce hayretler içerisinde kaldık. İlçemizde havalar iyiden iyiye soğumaya başladı.
 
Önümüzde de kış ayları bizi bekliyor. Bu günlerde ağaçlar normalde yapraklarını döküp kışa hazırlanır ama bu elma ağacı çiçek açıp meyve vermeye hazırlanıyor. Biz bu olaya bir anlam veremedik” dedi.
 
Vatandaşlar ise, çiçeklerin meyveye dönüşmesini merakla bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam