DJ öldü, zenginler partiye devam etti!

 İstanbul Ataköy'de bulunan Sheraton Otel'de, bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Yaza Merhaba Partisi” öncesinde, senfoni orkestrasıyla birlikte hazırlıklara başlayan DJ Yiğitcan Tönük'ü elektrik çarptı. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Tönük

DJ öldü, zenginler partiye devam etti!

 

İstanbul Ataköy'de bulunan Sheraton Otel'de, bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Yaza Merhaba Partisi” öncesinde, senfoni orkestrasıyla birlikte hazırlıklara başlayan DJ Yiğitcan Tönük'ü elektrik çarptı.

 

Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Tönük, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Bilgi Üniversitesi İşletme Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi olan Tönük'ün ölümünün ardından ailesi şikayetçi oldu.

 

Polis ve savcılık olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Olayın ardından düzenlenen parti yaklaşık 1500 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi ve gece geç saatlere kadar sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler