Diz çöktürüp kurşunladı

Erzurum'da polisin aşk dehşeti.Olay dün saat 13.00 sıralarında Palandöken'de meydana geldi. Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ekrem Özdemir yolda kız arkadaşı Merve Erçetin'i Mustafa Gökçe'yle yürürken gördü. B

Diz çöktürüp kurşunladı

Erzurum'da polisin aşk dehşeti.

Olay dün saat 13.00 sıralarında Palandöken'de meydana geldi. Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ekrem Özdemir yolda kız arkadaşı Merve Erçetin'i Mustafa Gökçe'yle yürürken gördü. Bunun üzerine yanlarına giderek Erçetin'le konuşmaya başladı.
 
Çıkan tartışmada polis memuru Özdemir, belinden çıkardığı beylik tabancası ile genç kadını ve Gökçe'yi kovalamaya başladı. Özdemir, Gökçe'yi ayağından vurup yaraladıktan sonra Erçetin'i yere diz çöktürüp ensesinden vurdu.
 
Sonra da kendi kafasına doğrulttuğu tabancayı ateşledi. Erçetin ve Özdemir hayatını kaybederken ayağından yaralanan Gökçe hastaneye kaldırıldı. Eski erkek arkadaşı tarafından aşk cinnetine kurban giden 21 yaşındaki Merve Erçetin'in Edirneli olduğu, babasının da polis memuru olarak görev yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam