Diyarbakır'da traktörde infaz

 Diyarbakı Yenişehir İlçesi Seyrantepe Mahallesi'nde toprak tandır ocağı almaya gelen Abdurrahman Timuçin, bugün saat 13.00'de kimliği belirsiz kişilerin tabancalı saldırısına uğradı. Tandır satın alan Abdurrahman Timuçin, bunları öğle saatlerinde çocukla

Diyarbakır'da traktörde infaz

 

Diyarbakı Yenişehir İlçesi Seyrantepe Mahallesi'nde toprak tandır ocağı almaya gelen Abdurrahman Timuçin, bugün saat 13.00'de kimliği belirsiz kişilerin tabancalı saldırısına uğradı. Tandır satın alan Abdurrahman Timuçin, bunları öğle saatlerinde çocukları ve kız kardeşi ile birlikte traktöre yüklemeye başladı. Bu sırada beyaz renkli bir otomobil traktörün arkasına yaklaşarak içerisinden inen kimliği belirsiz bir kişi, 14'lü diye tabir edilen tabanca ile Timuçin'e kurşun yağdırdı.

 

Şarjördeki 14 merminin tamamını ateş eden saldırgan aynı araca binerek kaçarken, ağır yaralanan Abdurrrahman Timuçin ambulansla Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocukları ve kız kardeşlerinin gözlerinin önünde vurulan Timuçin, doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi. 

 

Öldürülen Abdurrahman Timuçin'in yakınları sinir krizleri geçirirken, polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam