Diyarbakır'da olaylı gece... 17 yaşındaki genç yaşamını yitirdi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde dün gece saatlerinde Yoğurt Pazarı civarında gece saatlerinde eylem yapan bir gruba polis müdahale etti. Alınan bilgilere göre ilçedeki Müdahale sırasında duvarın arkasında olan 17 yaşındaki Kadir Çakmak, termal kameralara da y

Diyarbakır'da olaylı gece... 17 yaşındaki genç yaşamını yitirdi
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde dün gece saatlerinde Yoğurt Pazarı civarında gece saatlerinde eylem yapan bir gruba polis müdahale etti. Alınan bilgilere göre ilçedeki Müdahale sırasında duvarın arkasında olan 17 yaşındaki Kadir Çakmak, termal kameralara da yansıyan görüntülerde duvarın arkasına gizlendi. Karanlıkta, termal kameralarda görüntülendiğinden habersiz 17 yaşındaki genç elindeki tüfekle duvarın kıyısına gelip nişan aldı.
 
Tam o sırada açılan ateş sonucu vurularak yaşamını yitirdi. Diyarbakır'da yaşananlar kameralara saniye saniye yansıdı. Cenazesi Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çakmak'ın otopsi yapılması için savcının beklendiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler