Diyarbakır’da Anız Yangını Sürücülere Zor Anlar Yaşattı

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu 20’inci kilometre tarlada çıkan yangın sürücülere zor anlar yaşattı. Yoğun duman nedeni ile görüş mesafesi düşerken, yangın sonucu yaklaşık 100 dönümlük bir alan kül oldu. Edinilen bilgilere göre, olay, Diyarbakır- Şanlıurfa

Diyarbakır’da Anız Yangını Sürücülere Zor Anlar Yaşattı
Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu 20’inci kilometre tarlada çıkan yangın sürücülere zor anlar yaşattı. Yoğun duman nedeni ile görüş mesafesi düşerken, yangın sonucu yaklaşık 100 dönümlük bir alan kül oldu. 
Edinilen bilgilere göre, olay, Diyarbakır- Şanlıurfa karayolu 20’inci kilometrede meydana geldi. İki şeritli yol kenarında bulunan arazilerde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Seyir halinde olan sürücüler, dumanların yükselmesiyle zor anlar yaşadı. Sürücülerin yaptığı ihbar sonucu olay yerine itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. 
Yangın sonrası yaklaşık 100 dönümlük bir alan kül olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler