Diş ağrısıyla gelen ölüm!

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde manavlık yapan Trabzon asıllı 42 yaşındaki Emrullah Hancı, sabaha karşı diş ağrısıyla uyandıktan sonra gittiği lavabonun önünde yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Hancı, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Cumhuriyet Sa

Diş ağrısıyla gelen ölüm!

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde manavlık yapan Trabzon asıllı 42 yaşındaki Emrullah Hancı, sabaha karşı diş ağrısıyla uyandıktan sonra gittiği lavabonun önünde yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Hancı, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Cumhuriyet Savcılığı, Hancı’nın ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla cesedini Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.haber61

Muradiye Mahallesi’nde oturan Emrullah Hancı sabaha karşı saat 04.00 sıralarında diş ağrısıyla uyandı. Lavaboya gitmek için yatağından kalkan Hancı aniden yere yığıldı. Ailesinin haber vermesi üzerine eve gelen 112 Acil Servis ekibi Hancı’yı ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Evli ve 2 çocuk babası Hancı yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Seyyar olarak sebze satan ve hiç bir rahatsızlığının olmadığı söylenen Emrullah Hancı’nın ölümü Cumhuriyet Savcılığınca şüpheli bulundu. Talihsiz adamın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Emrullah Hancı’nın memleketi Trabzon’da toprağa verileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler