Dikkat! Yarın tufan bekleniyor

 Sıcaklıklar 6-8 derece daha azalarak mevsim normallerinin altında seyredecek. Yoğun kar yağışı ve oluşacak tufan hayatı olumsuz etkileyecek. Meteoroloji Uzmanı Bünyamin Sürmeli, Hürriyet'e özel yaptığı açıklamada vatandaşları uyardı: Yarın mecbur kalmadı

Dikkat! Yarın tufan bekleniyor

 

Sıcaklıklar 6-8 derece daha azalarak mevsim normallerinin altında seyredecek. Yoğun kar yağışı ve oluşacak tufan hayatı olumsuz etkileyecek.

Meteoroloji Uzmanı Bünyamin Sürmeli, Hürriyet'e özel yaptığı açıklamada vatandaşları uyardı: Yarın mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın ve araçlarınızı çıkarmayın.

DENİZ ULAŞIMINI VURACAK

Sürmeli, yarın İstanbul'da etkili olacak kar yağışının daha önceki kar yağışı kadar etkili olmayacağını açıklarken, "Ancak, kar yağışı ile birlikte beklenen fırtına ve tufan deniz ulaşımını çok büyük oranda etkileyecek. Vatandaşlar bu konuda dikkatli olmalı" dedi.

YAĞIŞ PAZAR GÜNÜ BİTECEK

Sürmeli, "Yarın tufan bekleniyor. Deniz ulaşımı büyük ölçüde etkilenecek. Trafik yoğunluğu artabilir. Yoğun ve gün boyu sürecek bir kar yağışı bekliyoruz. Yağış pazar günü sona erecek" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam