Dikkat! Şemsiyesiz sokağa çıkmayın

 Ülkemizin büyük bir bölümünde görülecek yağışların genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Erzurum, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin e

Dikkat! Şemsiyesiz sokağa çıkmayın

 

Ülkemizin büyük bir bölümünde görülecek yağışların genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Erzurum, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. İstanbul'da ise hafif yağmur olacak ama daha çok Sarıyer-Maslak gibi kuzeyde kalan kesimde görülecek. Yağış yarın kuvvetli olacak.
 
SICAKLIKLAR 4 DERECE ARTIYOR
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı İç Ege, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz ve İç Anadolu bölgelerinde 2 ila 4 derece artacak, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında kuvvetli olarak esecek. 
 
METEOROLOJİ'DEN UYARILAR
 
BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. 
 
ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam