Dikkat kar geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğüyetkililerinden alınan bilgiye göre, hafta başından itibaren başlayacak olan soğuk hava dalgası, başta İstanbul olmak üzereMarmara Bölgesi'nde etkili olacak.Salı günü, İstanbul'da hava sıcaklığı 4 derecenin altına inecek. Çarşam

Dikkat kar geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğüyetkililerinden alınan bilgiye göre, hafta başından itibaren başlayacak olan soğuk hava dalgası, başta İstanbul olmak üzereMarmara Bölgesi'nde etkili olacak.Salı günü, İstanbul'da hava sıcaklığı 4 derecenin altına inecek. Çarşamba gününden sonra güneşli hava tekrar gelirken, geceleri ise sıcaklıkların 4 ile 5 derece arasında olması bekleniyor. Gelecek hafta başından itibaren sıcaklıkların eksi derecelerde olacağı ve kar yağışının gelebileceği tahmin ediliyor. İstanbul'da geçen yılın Aralık ayında aniden gelen soğuk hava dalgasının ardından kar yağışı etkili olmuş, kent merkezini olumsuz etkilemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam