Dikkat bu hafta sonu kavrulacağız!

Yapılan son değerlendirmelere göre; Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan, Kars ve Iğdır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normallerinin üzerinde seyret

Dikkat bu hafta sonu kavrulacağız!

Yapılan son değerlendirmelere göre; Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan, Kars ve Iğdır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta, Marmara bölgesinde yer yer kuvvetli olarak esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak esecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı, Doğu Karadeniz çok bulutlu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğusu çok bulutlu, Ardahan, Kars ve Iğdır çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam