Digiturk’te Oscar heyecanı başlıyor

Digiturk, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Oscar'lı filmlerin ve Oscar Ödül Töreni'nin tek adresi oldu. Bu yıl geçen yıllardan farklı olarak bir ay boyunca yayın yapacak Moviemax Oscars kanalında Oscar'ı kazanmış ve/veya aday olmuş 163 film sinemaseve

Digiturk’te Oscar heyecanı başlıyor
Digiturk, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Oscar'lı filmlerin ve Oscar Ödül Töreni'nin tek adresi oldu. Bu yıl geçen yıllardan farklı olarak bir ay boyunca yayın yapacak Moviemax Oscars kanalında Oscar'ı kazanmış ve/veya aday olmuş 163 film sinemaseverlere film şöleni yaşatacak. Digiturk 1 No'lu kanaldan izleyicilerle buluşacak Moviemax Oscars HD, 1 Şubat'ta yayına başlayacak.
 
Konuya ilişkin basın bülteni ve görseller ekte değerlendirmenize sunulmuştur.
 
Saygılarımızla,
Digiturk
Oscar'lı filmlerin kanalı Moviemax Oscars HD bu yıl 163 filmle bir ay boyunca sinemaseverlerle buluşacak
 
Digiturk'te Oscar® heyecanı başlıyor
 
Digiturk, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Oscar'lı filmlerin ve Oscar Ödül Töreni'nin tek adresi olacak. Bu yıl geçen yıllardan farklı olarak bir ay boyunca yayın yapacak Moviemax Oscars HD kanalında Oscar'a aday olmuş ve/veya Oscar almış 163 film sinemaseverlere film şöleni yaşatacak. Digiturk 1 No'lu kanaldan izleyicilerle buluşacak olan Moviemax Oscars HD, 1 Şubat'ta yayına başlıyor.
 
Digiturk bu yıl da en iyi, en yeni filmlerin ve güçlü yapımların adresi Moviemax ve sinema dünyasının zirvesi sayılan Oscar markalarını bir araya getiriyor. Digiturk üyeleri Moviemax Oscars HD kanalı ile sinema dünyasının en prestijli ödülü olarak kabul edilen ve bu yıl üçüncü kez Digiturk ekranlarından izleyicisine ulaşacak olan Oscar Ödül Töreni öncesinde bir ay boyunca Oscar'lı filmlere doyacak.
 
Moviemax Oscars HD'de Şubat ayı boyunca toplamda 378 Oscar adaylığı olan ve 148 dalda Oscar kazanmış birbirinden önemli 163 film ekrana gelecek.
 
Digiturk film paketine üye olan herkesin izleyebileceği Moviemax Oscars HD'de ekrana gelecek filmler arasında: American Sniper, Big Hero 6, Whiplash, Foxcatcher, Selma, Birdman: Or (The Unexpected Virtue of Ignorance), Guardians of the Galaxy, How To Train Your Dragon 2, Interstellar, Citizenfour gibi çok ses getiren yapımlar yer alıyor.
 
Ayrıca geçen yılın Oscar'da yarışan ve ödül alan filmlerinden Boyhood, Grand Budapest Hotel, Into the Woods, Leviathan, Mr. Turner, Salt of the Earth, Still Alice, Tangerines ve Wild, Moviemax Oscars HD'de yer alırken, bu yılki Oscar adayları arasında yer alan Cinderella, Shaun of the Sheep ve The 100-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared da Digiturk üyeleri ile buluşacak.
 
Digiturk üyeleri; En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Erkek Oyuncu kuşakları altında yayınlanacak Oscar'lı ve Oscar'a aday gösterilmiş birbirinden farklı filmler ile benzersiz bir deneyimin parçası olacak. Moviemax Oscars HD'de yayınlanacak filmler, 'Dilediğin Zaman ve Dilediğin Yerde' uygulamaları içindeki özel kategoriler üzerinden de 1 Şubat - 15 Mart 2016 tarihleri arasında izlenebilecek.
 
Heyecanlı bekleyiş Digiturk'te son bulacak
Heyecanla beklenen sinema endüstrisinin en önemli ve prestijli etkinliği olan 88. Oscar Töreni, bu yıl yine tüm Digiturk üyelerine açık olarak canlı yayınla Digiturk 1 No'lu kanaldan ve Dilediğin Yerde uygulaması üzerinden de izlenebilecek. Tören, Digiturk web sitesi www.digiturk.com.tr üzerinden de herkes tarafından takip edilebilecek.
 
Türkiye saati ile 28 Şubat'tı 29 Şubat'a bağlayan gece sahiplerini bulacak Oscar Ödülleri öncesinde; Kırmızı Halı geçişi, usta isimlerin sunum ve yorumlarının yer alacağı Oscar gecesine özel stüdyo programı başlayacak.
 
Ayrıca Oscar töreni yayınının tekrarı, 29 Şubat Pazartesi günü Moviemax Oscars HD kanalında tüm gün boyunca yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam