Didim'de Yalı Caddesi Temizleniyor

Didim’de Altınkum Mahallesine bağlı Yalı Caddesi ve ara sokakları Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yıkanarak temizliği yapıldı. Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay Altınkum Mahallemize bağlı Yalı Caddesin de başlatılan temizlik işl

Didim'de Yalı Caddesi Temizleniyor
Didim’de Altınkum Mahallesine bağlı Yalı Caddesi ve ara sokakları Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yıkanarak temizliği yapıldı. 
Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay Altınkum Mahallemize bağlı Yalı Caddesin de başlatılan temizlik işleminde bizzat çalışmanın başında bulunurken, Belediye Temizlik İşleri Müdürü Firuzan Alın'dan gerçekleştirilen temizlik uygulamaları hakkında bilgi aldı.
Geçtiğimiz Haftalar da Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince Atatürk Bulvarı ve Cumhuriyet Caddesinde yol üzerindeki durakların ve yolların temizliği yapıldığını, Altınkum Yalı Caddesinde daha temiz bir ortam sağlamak için temizliğinin yapıldığının bilgisini veren Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay sokakların, caddelerin ve durakların temizlenmesi işlemini belirli periyotlar halinde düzenli olarak gerçekleştirerek vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve daha temiz bir ortam için çalıştıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam