Dicle EDAŞ Silvan’da Üzerinde Düşeni Yaptı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yaşanan 12 günlük sokağa çıkma yasağı sırasında yaşanan çatışma ve patlamalar nedeniyle ciddi biçimde hasar gören elektrik şebekesi, kısa sürede yenilendi ve 3 mahalleye elektrik verilmeye başlandı. Dicle EDAŞ ekiplerinin bü

Dicle EDAŞ Silvan’da Üzerinde Düşeni Yaptı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yaşanan 12 günlük sokağa çıkma yasağı sırasında yaşanan çatışma ve patlamalar nedeniyle ciddi biçimde hasar gören elektrik şebekesi, kısa sürede yenilendi ve 3 mahalleye elektrik verilmeye başlandı.

Dicle EDAŞ ekiplerinin büyük bir gayret ve özveri ile yaptığı çalışma sonrasında Tekel, Konak ve Mescit mahallelerindeki trafo ve panolar yenilenirken, kopan iletim hatları ise yenileri ile değiştirildi. Bu arada Dicle EDAŞ, kentin imarına katkı sunmak adına şehrin girişinden çıkışına kadar 6 kilometrelik yolda 700 bin liralık bir aydınlatma projesini hemen devreye koyma kararı aldı.

DEDAŞ MÜDÜRÜ YAKA KAYMAKAMLIK VE BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

Dicle EDAŞ İl Müdürü Uğur Yaka, Silvan'da İlçe İşletme Şefliği ekiplerinin sürdürdüğü çalışmaları görmek ve varsa halkın ihtiyaçlarını yerinde belirlemek üzere ilçeye gitti. İlçe İşletme Şefi Remzi Munar ile birlikte halen çatışma izlerinin yaşandığı mahalleleri dolaşan Yaka, çalışan ekiplerin yanı sıra halkla da görüştü. Konuştuğu her ilçe sakininden Dicle EDAŞ'ın yaptığı gayretli çalışmalardan dolayı övgü ve teşekkür alan İl Müdürü Yaka, kaymakamlık ve belediyeyi de ziyaret etti.

Kaymakam Murat Kütük, Yaka'nın ziyareti sırasında, Dicle EDAŞ ekiplerinin sokağa çıkma yasağının sona ermesi ile birlikte gerekli çalışmaları hızlı bir biçimde yaptığını belirterek teşekkürlerini iletti. Kütük, yapılacak çalışmalar ile ilgili ellerinden gelen yardımı sunmaya hazır olduklarını da kaydetti.

İl Müdürü Uğur Yaka ise öncelikle yaşananlardan dolayı Kaymakam Murat Kütük'e "Geçmiş olsun" dileklerini iletti. Yaka, "Şirket olarak bir kamu hizmeti sunuyoruz. Kesintisiz hizmet için de hızlı bir refleks göstererek, 3 mahallenin yüzde 95'ine elektrik verdik. Biz bu kentin şirketiyiz. Silvan için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu nedenle de Dicle EDAŞ olarak ilçede farklı bir atmosfer yaratmak için, şehrin girişinden çıkışına kadar olan 6 kilometrelik yolu, hazırladığımız proje ile yıl sonuna kadar aydınlatacağız" dedi.

SİLVAN HALKI ADINA DİCLE EDAŞ'A TEŞEKKÜR

İl Müdürü Uğur Yaka, daha sonra Belediye Başkan Vekili Kerem Canpolat ile makamında görüştü. İlçedeki sokağa çıkma yasaklarının ardından Dicle EDAŞ'ın yaptığı çalışmalardan duyulan memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Canpolat, "Son 2 sokağa çıkma yasağının da ardından Dicle EDAŞ'ın gösterdiği performanstan dolayı, ilçe halkı adına teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Son 2 olayda da arkadaşlarınız gayretli çalıştılar ve üstün bir çalışma örneği gösterdiler. Biz, kurumlar arası diyalogdan yanayız. Kolektif çalışmaya hazırız. Siz de, biz de kamu hizmeti veriyoruz. İmkanlar dahilinde yardıma da hazırız" diye konuştu.

Bunun üzerine Yaka da Dicle EDAŞ olarak Silvan'daki mevcut atmosferi dağıtmak istediklerini, bu nedenle de 700 bin liralık aydınlatma projesini ilçede hayata geçirerek Aralık ayı ortasına kadar bitirmeyi planladıklarını söyledi. Yaka, 3 mahalleyi de gezdiklerini ve halktan duydukları övgüyü, belediyeden de duymanın kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

İL MÜDÜRÜ, ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Yaka, sokağa çıkma yasağının sona erdiği 14 Kasım gününden bu yana büyük bir gayret ve özveri ile ilçede elektriksiz tek bir hane dahi bırakmamak için çaba gösteren Dicle EDAŞ Silvan İşletme Şefliği ekibini çalıştıkları yerlerde ziyaret etti. Çalışanlara, gösterdikleri gayret ve özveriden dolayı tek tek teşekkürlerini ileten İl Müdürü Uğur Yaka, çalışanlar ile tek tek tokalaştıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Dicle EDAŞ Silvan’da Üzerinde Düşeni Yaptı

Dicle EDAŞ Silvan’da Üzerinde Düşeni Yaptı

Dicle EDAŞ Silvan’da Üzerinde Düşeni Yaptı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam