Dicle Edaş, Mardinli Muhtar Ve Çiftçilerle İftarda Buluştu

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) Mardin İl Koordinatörlüğü ile İl Müdürlüğü yetkilileri, kentte bulunan muhtarlar ve çiftçiler ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Dicle EDAŞ Mardin İl Koordinatörü Osman Hondu, Mardin İl Müdürü Tekin Türk ve

Dicle Edaş, Mardinli Muhtar Ve Çiftçilerle İftarda Buluştu
Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) Mardin İl Koordinatörlüğü ile İl Müdürlüğü yetkilileri, kentte bulunan muhtarlar ve çiftçiler ile iftar yemeğinde bir araya geldi. 
Dicle EDAŞ Mardin İl Koordinatörü Osman Hondu, Mardin İl Müdürü Tekin Türk ve Dicle EPSAŞ İl Müdürü Ekrem Yalçın, iftar yemeğine katılan konukları ile yakından ilgilendi. Tarımsal sulama ve enerji konusunda uzun sohbetlerin yapıldığı iftar yemeğinde, Dicle EDAŞ yetkilileri, çiftçi ve muhtarlara kendileri için büyük avantaj sağlayan 2015 yılı Tarımsal Sulama Kampanyası’na katılmaları, bu fırsatı kaçırmamaları çağrısında bulundu.
Dicle EDAŞ yetkilileri, çiftçilere tarımsal sulamada kullandıkları elektrik enerjisine yüzde 75 oranında indirim sağlayan bu avantajlı kampanyaya herkesin katılmasını sağlamak için konuk muhtarlar ile çiftçilerden destek istemeyi de ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler