Dev kongre Trabzon'da yapılacak

Trabzon'da 300 akademisyenin katılacağı 3. Ulusal Organik Kimya Kongresi yapılacak. Trabzon'da gerçekleştirilecek, 3. Ulusal Organik Kimya Kongresi'ne 300 akademisyenin katılması planlanıyor.    Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fen Fakültesi Kimya Bölü

Dev kongre Trabzon'da yapılacak

Trabzon'da 300 akademisyenin katılacağı 3. Ulusal Organik Kimya Kongresi yapılacak.

Trabzon'da gerçekleştirilecek, 3. Ulusal Organik Kimya Kongresi'ne 300 akademisyenin katılması planlanıyor. 
 
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fen Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi ve Kongre Başkanı Prof. Dr. Ahmet Demirbaş, 3. Ulusal Organik Kimya Kongresi'nin 5-8 Eylül'de KTÜ'de organize edileceğini söyledi.
 
Demirbaş, kongrenin amacının, organik kimyayı kapsayan alanlarda en güncel çalışmaları tartışmak ve geleceğin organik kimyacıları ile değerli bilim insanlarını bir araya getirmek olduğunu belirterek, "Kongremiz, değerli bilim insanlarımıza bilimsel ortamda fikir alışverişinde bulunacağı imkan sağlayacaktır." dedi. 
 
Kongrede, alanında uzman 11 akademisyenin çağrılı bildiri sunacağını, 32'sinin ise konferans vereceğini dile getiren Demirbaş, 3. Ulusal Organik Kimya Kongresi'nde 300 akademisyeni bir araya getirmeyi planladıklarını kaydetti.
 
Demirbaş, KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek konferans kapsamında bilim insanlarına Trabzon'un doğal ve tarihi mekanlarını görme imkanı da sunacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam