Dev ikramiyenin ikinci talihlisi!

Milli Piyango’nun 40 milyonluk Yılbaşına özel büyük ikramiyesi çeyrek bilete vurmuş ve dört kişiye bölünmüştü. İkramiyenin talihlilerinden bir İstanbul'da ortaya çıkarken diğer bir talihlinin ise Isparta'dan olduğu iddia edildi.40 milyon TL'lik büyük ikra

Dev ikramiyenin ikinci talihlisi!

Milli Piyango’nun 40 milyonluk Yılbaşına özel büyük ikramiyesi çeyrek bilete vurmuş ve dört kişiye bölünmüştü. İkramiyenin talihlilerinden bir İstanbul'da ortaya çıkarken diğer bir talihlinin ise Isparta'dan olduğu iddia edildi.

40 milyon TL'lik büyük ikramiyenin talihlilerinden birinin İstanbul'da bir gecekondu da  yaşayan 73 yaşındaki Yusuf Akoğlu’nun olduğu ortaya çıkmasından sonra gözler diğer talihlilerin kimler olduğuna çevrildi. 

İstanbul'da yaşayan Yusuf Akoğlu'ndan sonra diğer bir talihlinin ise Isparta'da okuyan üniversite öğrencisi Ö.Y. olduğu iddia edildi.

Isparta'nın Sütçüler ilçesi kütüğüne kayıtlı Ö.Y.'nin babasının ise Antalya'da taksicilik yaptığı belirtilirken, ailenin büyük ikramiyenin kendilerini çıtığını öğrendikten sonra sırra kadem bastığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam