Dernekpazarı'nda Halk koşusu yapıldı

Dernekpazarı ilçesindeki "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında "Halk Koşusu" düzenlendi.Etkinlikler kapsamında Dernekpazarı Müftülüğünce bu yıl 7'incisi düzenlenen "Halk Koşusu", ilçenin Holo Grup Yolu'nun Günebakan Mahallesi yol ayırımından başla

Dernekpazarı'nda Halk koşusu yapıldı

Dernekpazarı ilçesindeki "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında "Halk Koşusu" düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında Dernekpazarı Müftülüğünce bu yıl 7'incisi düzenlenen "Halk Koşusu", ilçenin Holo Grup Yolu'nun Günebakan Mahallesi yol ayırımından başlayıp Dernek Süt Fabrikası yakınında tamamlandı.

41 yarışmacının mücadele ettiği koşuda birinciliği Salih Kul, ikinciliği Furkan Keleş, üçüncülüğü ise Hakan Akyol kazandı. Bazı vatandaşların da katılımcılara destek verdiği koşuda, birinci olan Kul'a altın madalya, ikinci Keleş'e gümüş madalya, üçüncü Akyol'a ise bronz madalya verildi. Yarışmada ilk 5 kişi arasına giren sporculara madalyalarının yanı sıra bir miktar da para ödülü armağan edildi.

İlçedeki çeşitli kurumlarının temsilcilerinin de izlediği koşunun ardından vatandaşlara da meyve suyu ve su ikram edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler