Dereden çıkan ceset şok etti!

Kozluca Deresi'ne balık tutmaya giden bir grup, yarısı suyun içinde bir cesetle karşılaştı. Şahısların ihbarı üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri cesedi kıyıya çıkardı.Çürüyüp tanınmaz hale gelen ceset, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Devl

Dereden çıkan ceset şok etti!

Kozluca Deresi'ne balık tutmaya giden bir grup, yarısı suyun içinde bir cesetle karşılaştı. Şahısların ihbarı üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri cesedi kıyıya çıkardı.

Çürüyüp tanınmaz hale gelen ceset, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kokan ceset, otopsi için İsaören köyü yolunda açık bir alana götürüldü.

Savcı ve adli tabibin incelemesinin ardından, ceset kimlik tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Öte yandan, uzun süreden beri kayıp olan 27 yaşındaki zihinsel engelli Süleyman Tekin'in ailesi, Kozluca Deresi'nde erkek cesedi bulunduğunu duyar duymaz hastaneye koşarak bilgi aldı.

Çürüdüğü için teşhis edilmesi imkansız olan cesedin üzerindeki kıyafetleri inceleyen baba Halef Tekin ve yakınları, cenazenin Süleyman Tekin'e ait olmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam