Denizli'de orman yangını

 Afyonkarahisar’da bugün başlayan orman yangını Denizli’ye de sıçrarken, her iki ilde de yaklaşık 30 hektarlık alanın zarar gördüğü öğrenildi. Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesine bağlı Çiftlik köyü yakınlarında bugün başlayan orman yangını ilerleyen saatle

Denizli'de orman yangını

 

Afyonkarahisar’da bugün başlayan orman yangını Denizli’ye de sıçrarken, her iki ilde de yaklaşık 30 hektarlık alanın zarar gördüğü öğrenildi.

 

Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesine bağlı Çiftlik köyü yakınlarında bugün başlayan orman yangını ilerleyen saatlerde Denizli’nin Bozkurt ve Çardak ilçesi sınırlarına ulaştı. Etkisini sürekli arttıran yangına iki uçak, üç helikopter, arazözler, işçiler, Denizli ve çevre ilçelerden itfaiye ekipleri müdahale etti. Zaman zaman etkisini arttıran rüzgar sebebiyle söndürme çalışmaları zorlaşırken, havanın kararmasıyla birlikte uçak ve helikopterlerle müdahale sona erdi. Arazöz, itfaiye ve yangın söndürme ekipleri yangına müdahaleyi sürdürürken, şu ana kadar 30 hektara yakın alanın yandığı belirtildi. 

 

Yangının her iki ilde de büyük oranda kontrol altına alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam