Denize atlayan çift kayboldu

Antalya’da denize atlayan kadın ile onu kurtarmak için denize giren eşi dalgalara kapılarak kayboldu.Alınan bilgiye göre, gece Konyaaltı ilçesindeki Akdeniz Bulvarı’nda bir kafede eğlenen Sabit (46) ve Deniz Dumlupınar(45) çiftinin, henüz bilinmeyen bir n

Denize atlayan çift kayboldu

Antalya’da denize atlayan kadın ile onu kurtarmak için denize giren eşi dalgalara kapılarak kayboldu.

Alınan bilgiye göre, gece Konyaaltı ilçesindeki Akdeniz Bulvarı’nda bir kafede eğlenen Sabit (46) ve Deniz Dumlupınar(45) çiftinin, henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı iddia edildi.

Tartışmanın ardından kafeteryadan çıkan çift, 7 No’lu plaja geldi. Burada eşiyle bir süre tartışan Sabit Dumlupınar, denize atlayacağını söyledi. Bu sırada kafeteryanın güvenlik görevlisi sahile koşarak Sabit Dumlupınar’ı engellemeye çalıştı. Eşine sinirlenen Deniz Dumlupınar, fırtına nedeniyle oluşan dalgalara atladı. Eşinin dalgalar arasında kaybolduğunu gören Sabit Dumlupınar da denize girdi. Çift, dalgalar arasında kayboldu.

Güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle arama çalışmaları yapamadı. Gözaltına alınan güvenlik görevlisi ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Sabah saatlerinde olay yerine gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı ekipler kıyıdan arama çalışmalarına başladı ancak şiddetli fırtına nedeniyle çalışmalara ara verdiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam