Dehşet: 13 kurşunla öldü!

Antalya’da bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavgada vücuduna 13 kurşun isabet eden kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre olay, Antalya’nın eğlence mekanlarıyla ünlü Lara bölgesinde Fener Mahallesi üzerinde bir barda saat

Dehşet: 13 kurşunla öldü!

Antalya’da bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavgada vücuduna 13 kurşun isabet eden kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Antalya’nın eğlence mekanlarıyla ünlü Lara bölgesinde Fener Mahallesi üzerinde bir barda saat 04,30’da meydana geldi. Gece geç saatlerde bara eğlenmeye giden iki grup arasında iddiaya göre yan bakma meselesi yüzünden kavga çıktı. Çıkan kavga büyüyünce silahlar çekildi. Grubun bir birine silahla ateş etmesi sonucunda Ertürk D. (22), Özkan D., Ömer K. H. (26) yaralanırken Serdar E.(35) ise kavga sırasında aldığı darp nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

BARIN SAHİBİNE 13 MERMİ İSABET ETTİ

Bu sırada barın sahibi ve kavgada taraf olduğu öne sürülen Ertan Altunkaya (35) vücudunun değişik yerlerine ve kafasına isabet eden 13 kurşunla kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yerine gelen ekipleri kavganın ardından zanlılardan birinin lüks bir otomobille bardan ayrıldığını tespit etti. Daha sonra ekipler plakasını tespit ettikleri aracı bir özel hastanenin otoparkında park halinde buldu. Olay yeri inceleme ekipleri aracı kullanan şahsın kimlik tespiti için parmak izi incelemesi başlattı. Kavgada hayatını kaybeden Ertan Altunkaya’nın cesedi otopsi yapılması için Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Morgu’na kaldırılırken, polis olayla ilgili zanlı ya da zanlıların kimlik tespiti için çevrede geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler