Değerli eşyalara dokunmadı ..!

Hozat'da intihar eden amirin evine hırsız girdi. Değerli eşyalara dokunmayan hırsızın kişisel eşya ve evrakları karıştırıldığı öğrenildiHozat'da yaşanan fişleme olayının ardından kaldığı evde intihar eden Hozat Emniyet Amiri Çağlar Şan'ın, İstanbul Bahçel

Değerli eşyalara dokunmadı ..!

Hozat'da intihar eden amirin evine hırsız girdi. Değerli eşyalara dokunmayan hırsızın kişisel eşya ve evrakları karıştırıldığı öğrenildi

Hozat'da yaşanan fişleme olayının ardından kaldığı evde intihar eden Hozat Emniyet Amiri Çağlar Şan'ın, İstanbul Bahçelievler'de bulunan evine hırsız girdi. Emniyet Amiri eşi Aslı Şan'ın görevde olduğu arka pencereden içeri girdiği öğrenilen hırsızın herhangi bir değerli eşyaya dokunmadığı öğrenildi.
 
HOZAT EVRAKLARI KARIŞTIRILDI
 
Eve giren hırsız yada hırsızların yatak odasında bulunan ve Emniyet Amiri Çağlar Şan'ın intihar olayından sonra Hozat'dan ailesine teslim edilen kişisel eşyalar ve evrakların karıştırıldığı öğrenildi. 
 
Eve gelince hırsızlığı farkeden Emniyet Amiri Aslı Şan, hemen durumu meslektaşlarına bildirdi. Olay Yeri İnceleme ekipleri hırsız ya da hırsızların girdiği pencerede ve daire içinde parmak izi çalışması başlatırken, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı birçok birim de hırsızlığın ardından araştırma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam