'Defalarca benimle zorla ilişkiye girdi'

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde polise başvuran 14 yaşındaki H.G., babasının isteğiyle 3 aydır birlikte yaşadığı 15 yaşındaki akrabasının kendisiyle zorla cinsel ilişkiye girdiğini söyleyerek şikayetçi oldu.H.G. koruma altına alınırken, zorla cinsel iliş

'Defalarca benimle zorla ilişkiye girdi'

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde polise başvuran 14 yaşındaki H.G., babasının isteğiyle 3 aydır birlikte yaşadığı 15 yaşındaki akrabasının kendisiyle zorla cinsel ilişkiye girdiğini söyleyerek şikayetçi oldu.

H.G. koruma altına alınırken, zorla cinsel ilişkiye girmekle suçlanan 15 yaşındaki akrabası gözaltına alındı. Polis, şikayetin ardından ortadan kaybolan kız ve erkek çocukların ailelerinin bulunması için çalışma başlattı.
 
Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen H.G., 3 aydır cinsel ilişkiye zorlandığını iddia etti. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde psikolog nezaretinde ifadesine başvurulan H.G., yaşadıklarının babasının rızasıyla gerçekleştiğini ileri sürerek şunları anlattı:
 
"Annem ile babam uzun süredir ayrı yaşıyor. 3 ay önce babam Ç.G., akrabamız olan 15 yaşındaki D.G.'nin ailesiyle yaşamamı istedi. Karşı çıkmama rağmen beni zorla D.G.'nin evine götürdü ve burada yaşamaya başladık. Bu sırada aynı odada kaldığımız D.G. benimle zorla ilişkiye girdi.
 
Karşı çıkmama ve ailesine söylememe rağmen kimse sesini çıkarmadı. Evden çıkmama da izin verilmedi. 3 ay boyunca D.G. defalarca benimle zorla ilişkiye girdi. Fırsatını bulunca evden kaçtım, ne olur beni kurtarın."
 
AİLELER ORTADAN KAYBOLDU
 
İfadesi alınan ve yapılan sağlık kontrolünde zorla ilişkiye girdiği saptanan H.G., savcılık kararı ile koruma altına alınarak, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü yurduna yerleştirildi.
 
Polis, H.G. ile zorla ilişkiye girdiği iddia edilen 15 yaşındaki D.G.'yi ilçe merkezinde gözaltına aldı. Polis, evlerinde bulamadığı H.G.'nin babası Ç.G. ile D.G.'nin yakınlarının yakalanması için de çalışma başlattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam