Dede ile torunun acı sonu

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, kaldırıma çıkan tır, dede ile toruna çarptı, torun öldü, dedesi ağır yaralandı. Henüz plakası ve şoförünün ismi öğrenilemeyen tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda bulunan Muhammed Enes Mukan

Dede ile torunun acı sonu
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, kaldırıma çıkan tır, dede ile toruna çarptı, torun öldü, dedesi ağır yaralandı.
 
Henüz plakası ve şoförünün ismi öğrenilemeyen tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda bulunan Muhammed Enes Mukan (6) ile dedesi Kasım Mukan'a (54) çarptı.
 
Dede ile torunu olay yerine çağrılan ambulanslarla Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Enes Mukan müdahaleye rağmen kurtarılamadı, dedesinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
 
Kaza sonrası tır şoförü gözaltına alındı.
 
Görgü tanıklarının iddiasına göre, torunun dedenin elinden kaçtığını, bu sırada tır sürücüsünün çocuğa çarpmamak için yaptığı manevra nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ileri sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam