Davutoğlu'ndan son mesai!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2015 genel seçimleri için milletvekili adaylarını yarın Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek toplantıyla tanıtacak.Başbakan Ahmet Davutoğlu, yarın Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan ’2015 Genel Seçiml

Davutoğlu'ndan son mesai!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2015 genel seçimleri için milletvekili adaylarını yarın Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek toplantıyla tanıtacak.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yarın Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan ’2015 Genel Seçimleri Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’ için çalışmalarını Başbakanlık Resmi Konutu’nda sürdürüyor. Milletvekili adaylarını tanıtmasının ardından ’Başkanlık Sistemi’ başta olmak üzere bir bölümünü kendisinin kaleme aldığı seçim beyannamesini açıklayacak olan Davutoğlu, bugün de aday tanıtımı ve seçim beyannamesi için koordinasyon çalışması yapıyor. Seçim beyannamesinde en çok merak edilen iki başlık yeni anayasa ve başkanlık sistemi. Gün boyu Başbakanlık Resmi Konutu’nda çalışacak olan Davutoğlu’nun seçim beyannamesi üzerindeki çalışmalarını tamamlanmasının ardından akşam saatlerinde beyannamenin matbaaya gitmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam