Damat iki kişiyi öldürdü ve...

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde para istemek için kayınbabasının evine giden ve red cevabı alan damat, cinnet getirerek kayınbabası ve kayınvalidesini tabancayla öldürdükten sonra silahı kendi kafasına doğrultup intihar etti.Mersin'in Tarsus İlçesi'nde iddiay

Damat iki kişiyi öldürdü ve...

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde para istemek için kayınbabasının evine giden ve red cevabı alan damat, cinnet getirerek kayınbabası ve kayınvalidesini tabancayla öldürdükten sonra silahı kendi kafasına doğrultup intihar etti.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde iddiaya göre, Orhan Mençekoğlu (53) para istemek için kayınbabası Yusuf Yıldırım'ın (73) Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki

evine geldi. "Paraya ihtiyacım var, bana destek ol" talebinde bulunan Orhan Mençekoğlu'na kayınbabası Yusuf Yıldırım, "Sana geçmişte çok yardımda bulundum. Artık sana para vermeyeceğim. Git buradan" dedi. Aldığı cevapla bir anda çılgına dönen Mençekoğlu, yanında bulundurduğu 7.65 çapındaki tabancayı çıkartarak kayınbabası Yusuf Yıldırım'a ve kendileriyle aynı odada bulunan kayınvalidesi Arife Yıldırım'a (47) kurşun yağdırdı. Damat Orhan Mençekoğlu daha sonra silahı kafasına dayayarak tetiğe bastı. 6 çocuk babası olan Yusuf Yıldırım ve ikinci eşi olduğu öğrenilen Arife Yıldırım olay yerinde hayatlarını kaybetti.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Komşuların silah seslerini duyarak haber verdiği emniyet güçleri hemen olay yerine geldi. Eve giren polis ekipleri, korkunç manzarayla karşılaşırken, Orhan Mençekoğlu'nun hâlâ yaşadığını tespit etti. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 3 çocuk babası Orhan Mençekoğlu da yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olay yerinde inceleme yapan Tarsus Cumhuriyet Savcısı, cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na sevk etti. Ölen şahısların yakınları ise acı haberi duyunca sinir krizi geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam