Damat herkesi şoke etti...

Batmanlı M. S. (19) evlendikten 3 ay sonra eşine takılan 25 bin TL değerinde altın ile ortadan kayboldu. Eşinden 9 aydır haber alamadığını söyleyen H. S.; "Eşim gelir diye 2 ay önce doğan çocuğuma Umut ismini verdim "dedi.Batman'da odunculuk yapan M. S. (

Damat herkesi şoke etti...

Batmanlı M. S. (19) evlendikten 3 ay sonra eşine takılan 25 bin TL değerinde altın ile ortadan kayboldu. Eşinden 9 aydır haber alamadığını söyleyen H. S.; "Eşim gelir diye 2 ay önce doğan çocuğuma Umut ismini verdim "dedi.

Batman'da odunculuk yapan M. S. (19), kendi rızası ile 11 ay önce H. S. (17) ile evlendi. Genç damat düğünden 3 ay sonra eşine ait 25 bin TL değerinde altın ile ortadan kayboldu. S. ailesinin tüm aramaları sonuç vermedi. Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı S.'nin fotoğrafını 81 ildeki tüm polis merkezine gönderdi.
 
Kayıp şahsın eşi H. S. (17), 2 ay önce doğum yaptı. Çocuğuna Umut ismini veren gözü yaşlı gelin: "Eşim yaklaşık 9 aydır kayıp ve yaşayıp yaşamadığını bile bilmiyoruz. Onu çok merak ediyoruz, Yaşıyorsa bize sadece bir telefon bile açarsa yeterdir. Bir çocuğu dünyaya geldi ama onun bundan haberi bile yok. Çok perişanız onun bulunmasını istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler