Damat dehşeti! Hem eşini hem de...

Adana’da damat, kendisinden boşanmak isteyen eşini ve kayınvalidesini bıçaklayarak hastanelik edip kaçtı. Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi, Sümer Mahallesi 69186 Sokak 14 numaralı evde meydana geldi. İddiaya göre Fatma Yiğit (28) bir süre önce Ta

Damat dehşeti! Hem eşini hem de...
Adana’da damat, kendisinden boşanmak isteyen eşini ve kayınvalidesini bıçaklayarak hastanelik edip kaçtı.
 
Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi, Sümer Mahallesi 69186 Sokak 14 numaralı evde meydana geldi. İddiaya göre Fatma Yiğit (28) bir süre önce Tamer Yiğit (33) ile evlendi. Ancak koca Yiğit eşini sürekli darp ettiği için Fatma Yiğit boşanmak istedi. Bu nedenle çift arasına sürekli kavga çıktı. Bugün öğleden sonra ise koca eve gelerek eşine "Benimle boşanmayacaksın" deyince aralarında yine tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Yiğit, bıçak çekerek eşini bıçaklamaya başladı. Bu arada kayınvalidesi Aişe Aykılıç (67) kızını kurtarmak için damadının önüne geçti. Yiğit kayınvalidesini de boğazından bıçakladı. Yiğit daha sonrada evden kaçtı. Komşular evden gelen çığlıklar üzerine polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulanslarla anne kız hastaneye kaldırıldı. Vücudunun 5 yerinden bıçaklanan Fatma Yiğit Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Fatma Yiğit’in hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. Aişe Aykılıç ise Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis Tamer Yiğit’i yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler