Damat dehşeti: 3 ölü

Gaziantep'te aile içi geçimsizlik nedeniyle çıkan kavgada 3 kişi hayatını kaybetti.

Damat dehşeti: 3 ölü

Gaziantep’in İslahiye İlçesi’nde 5 ay önce nikahsız evlendiği 17 yaşındaki Mihrican Göğebakan’ın kendisini terk edip, babasının evine gitmesine kızan 31 yaşındaki Hasan Göğebakan, pompalı tüfekle dehşet saçtı

Hasan Göğebakan, nikâhsız eşini, kayınpederini, kayınvalidesini öldürdü, kayınbiraderini yaraladı. Olay saat 15.00 sıralarında İslahiye İlçesi’nde Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 5 ay önce işsiz Hasan Göğebakan aynı zamanda akrabası olan Mihrican Göğebakan ile nikahsız evlendi. Dün akşam saatlerinde çift arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmanın ardından genç kadın, babası Mustafa Göğebakan’ın evine döndü.

Bu duruma öfkelenen Hasan Göğebakan, bugün pompalı av tüfeğini de alarak kayınpederinin evine gelip, nikâhsız eşi ile tartıştı. Tartışma alevlenince Hasan Göğebakan, otomobilindeki av tüfeğini alıp önce Mihrican’ı, ardından annesi Iraz Göğebakan’ı vurarak öldürdü.

Polise teslim oldu

Evden çıkan Göğebakan kayınpederi Mustafa Göğebakan’ın yanına gitti. Göğebakan kayınpederi ile kayınbiraderine de ateş açıp kaçtı. Mustafa Göğebakan olay yerinde ölürken, yaralanan Ercan Göğebakan ise hastaneye kaldırıldı. Av tüfeğiyle polise teslim olan Hasan Göğebakan, işlediği cinayetleri ifadesinde itiraf etti. Kayınbirader 14 yaşındaki Ö.G., annesi, babası ve ablasının öldürüldüğünü duyduktan sonra cinayet şüphelisi eniştesinin evini bastı. Ö.G.’nin av tüfeğiyle rastgele ateş ettiği belirtildi. Polis, Ö.G.’yi gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam