Damat dehşet saçtı: 3 ölü!

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ne bağlı Güdüllü Köyü'nde oturan 43 yaşındaki Hüseyin Güçlücan, eşi 39 yaşındaki Gülay Güçlücan, kayınvalidesi 59 yaşındaki Fatime Kayabaşlık ve evde bulunan onun eşi 64 yaşındaki Salih Bostancı'yı av tüfeği ile öldürdü.Olay, s

Damat dehşet saçtı: 3 ölü!

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ne bağlı Güdüllü Köyü'nde oturan 43 yaşındaki Hüseyin Güçlücan, eşi 39 yaşındaki Gülay Güçlücan, kayınvalidesi 59 yaşındaki Fatime Kayabaşlık ve evde bulunan onun eşi 64 yaşındaki Salih Bostancı'yı av tüfeği ile öldürdü.

Olay, saat 16.30 sıralarında Güdüllü Köyü Eymür Mahallesi'nde meydana geldi. Çaycuma Sulh Ceza Mahkemesi'nin, şiddet uyguladığı gerekçesiyle geçen 27 Ocak'ta eşinin evine 6 ay yaklaşmama yönünde tedbir kararı verdiği Hüseyin Güçlücan, iddiaya göre av tüfeği ile evi bastı. Güçlücan, eşi Gülay ile birlikte kayınvalidesi Fatime Kayabaşlık ve onun dini nikahla birlikte yaşadığı ileri sürülen Salih Bostancı'ya av tüfeği ile ateş etti. Güçlücan, daha sonra kaçtı.

ÖLMEDEN ÖNCE JANDARMAYI ARADI

Vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Gülay Güçlücan, yaralı halde jandarmayı arayıp yardım istedi. Jandarma da 112 Acil Servis'e durumu bildirdi. Sağlık görevlileri eve ulaştığında Gülay Güçlücan ile diğer iki kişinin öldüğü belirlendi. Cumhuriyet Savcısı evde inceleme yaparken, kaçan Hüseyin Güçlücan'ı yakalamak için çalışma başlatıldı.

İlçeye bağlı Çayır Köyü'nde Ağustos 2009'da meydana gelen olayda da 22 yaşındaki Şafak Köksal, ayrı yaşadığı eşini, kayınpederini, kayınvalidesini, kayınbiraderini ve iki baldızını tabanca ve av tüfeği ile öldürmüştü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam