Dalgınlığının kurbanı oldu

İzmir'de oturduğu evinde spor yaptığı sırada kaldırdığı dumble'ın kafasına düşmesi sonucu iki hafta sonra beyin kanaması geçiren 35 yaşındaki Erhan Yüken yaşamını yitirdi. 10 yıldır düzenli olarak kendi imkanlarıyla evinde spor yaptığı söylenen Erhan Yüke

Dalgınlığının kurbanı oldu

İzmir'de oturduğu evinde spor yaptığı sırada kaldırdığı dumble'ın kafasına düşmesi sonucu iki hafta sonra beyin kanaması geçiren 35 yaşındaki Erhan Yüken yaşamını yitirdi. 10 yıldır düzenli olarak kendi imkanlarıyla evinde spor yaptığı söylenen Erhan Yüken'in cesedine evine gelen arkadaşı tesadüfen buldu.

SÜREKLİ BAŞ AĞRISINDAN ŞİKAYET EDİYORDU

Selçuk'ta 2 yıldır yaşadığı evinde spor yaparken kaldırdığı 10 kg'lık dumble'ı kafasına kazayla düşüren Erhan Yüken olaydan iki hafta sonra beyin kanaması geçirerek yaşamını yitirdi. Uzun yıllardır spor yapan ve fırsat bulamadığı için spor salonuna gitmek yerine evde kendi spor aletleriyle çalışan Erhan Yüken bir anlık dalgınlık sonucu havaya kaldırdığı dumble'ı elinden düşürdü. Tam kafasına isabet eden dumble Erhan Yüken'in kafatasında çatlama meydana getirdi. kafasındaki meydana gelen çatlakla iki hafta işe gidip gelen ve sürekli başağrısından şikayetçi olan Yüken daha sonra evinde beyin kanaması geçirdi. Erhan Yüken'e tesadüfen evine gelen iş arkadaşı hareketsiz yerde yatarken buldu. Yaralı olarak Selçuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Erah Yüken yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.Arkadaşları dumbleı başına düşüren Yüken'in iki hafta başağrısından şikayetçi olduğunu ve sürekli ağrı kesici aldığını söylediler.

Erhan Yüken'in cenazesi ailesi ve çalıştığı eski iş yeri olan Sky Turk Tv'den arkadaşlarının yoğun katılımıyla Silivri Piri Mehmet Paşa Camii'nde kılınan öğle namazı sonrası Silivri Yeni Mezarlığa defnedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler