Daha önce görülmemiş intihar

 Ticaretle uğraşan, eşi ve iki çocuğunu bir süre önce tatil için memleketi Malatya'ya gönderen Kaya'nın evinin salonunda mangal yakarak intihar ettiği açıklandı. Olay, merkez ilçe Kepez'in Emek Mahallesi'nde bulunan Batuhan Apartmanı'nın birinci katında m

Daha önce görülmemiş intihar

 

Ticaretle uğraşan, eşi ve iki çocuğunu bir süre önce tatil için memleketi Malatya'ya gönderen Kaya'nın evinin salonunda mangal yakarak intihar ettiği açıklandı.

 

Olay, merkez ilçe Kepez'in Emek Mahallesi'nde bulunan Batuhan Apartmanı'nın birinci katında meydana geldi. Evli ve iki çocuk babası Hasan Kaya, en son pazartesi gecesi bir arkadaşıyla görüştükten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Apartmanda oturan komşuları Kaya'nın evinden ağır kokular gelince durumu polise bildirdi. Polis çilingir aracılığıyla evin kapısını açtırınca acı manzarayla karşılaştı. Kaya'nın evin salonunda kapı ve pencereleri kapattıktan sonra mangal yakarak intihar ettiği ortaya çıktı.

 

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken borçları olduğu öğrenilen Hasan Kaya'nın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam