Daha kime güvensin bu insanlar!

Antalya polisi, Kasım 2008’de “fuhuş yapmak ve fuhşa yer temin etmek” suçlarından aranan Gülten T.’yi yakalayarak Asayiş Şube Müdürlüğü Nezarethane ve Gözaltı Büro Amirliği’ne götürdü. Ertesi gün adliyeye sevk edilmek üzere nezarethaneye konulan kadın; bu

Daha kime güvensin bu insanlar!

Antalya polisi, Kasım 2008’de “fuhuş yapmak ve fuhşa yer temin etmek” suçlarından aranan Gülten T.’yi yakalayarak Asayiş Şube Müdürlüğü Nezarethane ve Gözaltı Büro Amirliği’ne götürdü. Ertesi gün adliyeye sevk edilmek üzere nezarethaneye konulan kadın; burada polis memuru İ.T. ile ilişkiye girdi. Güvenlik kamerası da ilişkiyi kaydetti. Bu görüntüleri müdürlerin izlemesi üzerine İ.T. ve gözcülük yaptığı belirlenen M.A. adlı iki polis meslekten atıldı. Görüntülerde; kadının nezarete getirilişi ve ilişki anı tüm “çıplaklığıyla” belli oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam