Dağlıca gazisi baba ocağında

 Hakkari Dağlıca Yeşiltaş Karakolu’nda vatani görevini yaparken 19 Haziran’da düzenlenen hain saldırıda ayağından yaralanan Piyade Er Gökhan Baytemur, tedavi gördüğü hastaneden taburcu olarak İstanbul Bahçelievler’de yaşayan ailesine kavuştu. 9 askerin şe

Dağlıca gazisi baba ocağında

 

Hakkari Dağlıca Yeşiltaş Karakolu’nda vatani görevini yaparken 19 Haziran’da düzenlenen hain saldırıda ayağından yaralanan Piyade Er Gökhan Baytemur, tedavi gördüğü hastaneden taburcu olarak İstanbul Bahçelievler’de yaşayan ailesine kavuştu. 
9 askerin şehit olduğu karakol baskınında yaralanan ve yaklaşık 3 buçuk aydır tedavi gördüğü Ankara GATA’dan bu sabah taburcu olan Gazi Er Gökhan Baytemur ambulansla getirildiği baba ocağında alkışlarla karşılandı. 
 
Ambulansın gelişini sabırsızlıkla bekleyen anne Sevgi Baytemur, gazi oğluna karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Oğluyla gurur duyduğunu söyleyen anne Sevgi Baytemur, “Oğlum çok çekti ama yinede sevinçliyim. Yeniden evine geldi ona kavuştuk. Çok mutluyum" şeklinde konuştu. 
 
Mahalleliler tarafından Türk bayraklarıyla donatılan İlker Sokak’taki evinin önünde kurban kesilerek karşılanan 21 yaşındaki gazi er Gökhan Baytemur, “Aileme kavuştuğum için çok mutluyum" dedi. 110 gün boyunca GATA’da tedavi gören oğluna refakat eden baba Cengiz Baytemur da çok zor 110 gün geçirdiklerini belirtti. Öte yandan Dağlıca gazisi Gökhan Baytemur’a akrabaları ve mahalle sakinleri geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam