Dağlar satılıyor!

 Zirvelerin satışından sorumlu özelleştirme kuruluşundan Ernst Eichinger, Ekonomi Bakanı Reinhold Mitterlehner'le görüşmesinden sonra yaptığı açıklamada, "alternatif olasılıkları değerlendirmek için satışı askıya aldık" dedi.Eichinger, muamelelerin muhtem

Dağlar satılıyor!

 Zirvelerin satışından sorumlu özelleştirme kuruluşundan Ernst Eichinger, Ekonomi Bakanı Reinhold Mitterlehner'le görüşmesinden sonra yaptığı açıklamada, "alternatif olasılıkları değerlendirmek için satışı askıya aldık" dedi.
Eichinger, muamelelerin muhtemelen devam edeceğini ancak alıcıların en yüksek fiyatı verene göre belirlenmek yerine "Avusturya kurumlarıyla" sınırlandırılacağını söyledi.
Satılık zirveler, Avrupa'nın en yüksek dağ silsilesine ev sahipliği yapan Tyrol eyaletinde bulunuyordu. Zirvelerden biri 2,690 metre yüksekliğindeki Grosser Kinigat, diğeri ise 2,600 metre yüksekliğindeki Rosskopf zirvesiydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam