D. Karadeniz'e kar uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, doğu bölgelerinde görülecek olan kar yağışlarının Pazar günü Doğu Karadeniz'in iç kesimleri (Gümüşhane ve Bayburt), doğu Anadolu'nun kuzey kesimleri (Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Bingöl ve Tunceli), Sivas ve Ka

D. Karadeniz'e kar uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, doğu bölgelerinde görülecek olan kar yağışlarının Pazar günü Doğu Karadeniz'in iç kesimleri (Gümüşhane ve Bayburt), doğu Anadolu'nun kuzey kesimleri (Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Bingöl ve Tunceli), Sivas ve Kayseri ile Kahramanmaraş'ın kuzeyinde; Pazartesi günü ise Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda (Van, Hakkari, Bitlis, Muş ve Bingöl ile Şırnak'ın doğusu) yer yer yoğun kar yağışlarının beklendiğini açıkladı. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı, çığ tehlikesi vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam